1076. Budapest, Péterfy Sándor utca 15.

Molnár Klára: 06-30-438-9514
 Vörös Károly: 06-30-287-7426

E-mail:
info@angyalfeny.hu
                     molnarklara@t-online.hu
              vkarcsi@t-online.hu

Kineziológia

(kineziológia kezelés)

A kineziológia a lelki egészség helyreállítására, fenntartására, megőrzésére szolgáló képesség-, személyiségfejlesztő módszer, amely figyelembe veszi a test, lélek, szellem egységét.

            Életünk folyamán számos negatív élmény, trauma ér bennünket. Az átélt félelem vagy fájdalom gátakat hoz létre szervezetünkben, melyek megakadályozzák kiteljesedésünket szakmai vagy magánéletünkben.

A kezelés során meghatározzuk a probléma hátterét, azonosítjuk a valóság téves félreérzékeléséből származó hibás gondolatformákat, és gyengéden eltávolítjuk az érzelmi, energetikai blokkokat, amelynek következtében a test öngyógyító képessége aktivizálódik.

            A kineziológia alapját képező izomtesztelés segítségével tudatos emlékezés nélkül is eljutunk a problémánkat okozó eseményekhez. Az emlékekhez tartozó stresszek feloldása után lehetővé válik, hogy újra teljes képességeinket használhassuk.

Amint egyre inkább törekszünk a múlt „árnyékaitól” megszabadulni, és a tudatosság fényében hozzuk meg döntéseinket, úgy kerülünk egyre közelebb igaz önvalónkhoz. Megismerhetjük a bennünk élő szeretetre méltó, csodálatos lényt, aki csak arra vár, hogy felfedezzék. Segítségével kapcsolatba kerülhetünk életünk céljával, és megfelelő útmutatást kaphatunk kisebb-nagyobb problémáink megoldásához.

A kineziológiai kezelés sokféle probléma megoldásában nyújt segítséget:

 

     Önértékelési problémák, önbizalomhiány

     Párkapcsolati problémák

     Tanulási nehézségek

     Beilleszkedési és magatartási zavarok

     Pszichés eredetű betegségek (pl. depresszió, pánikbetegség, allergia, asztma)

Szeretnéd feldolgozni problémáidat, betegségeidet, esetleg megfelelő útmutatást kapni kisebb-nagyobb megoldandó feladataidhoz, fordulj hozzám bizalommal.

Bejelentkezés telefonon.

Kineziológus: Tóth Katalin - kineziológus
Kezelési díj: 12000 - 14000 Ft
Időtartam: 1,5 - 2 óra
Telefon: 06-20-512-2152
E-mail:

minerva1111@gmail.com